Post by legesslinbuckdot on Mar 14, 2022 20:58:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mario Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mario Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kaynağı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Super Mario Run 2022 version ▞▞▞
Bu şimdiye kadar oynadığım en boktan mario oyunu, SEVİYE ALMAK ZORUNDASINIZ🤣🤣🤣
Bu oyun, klasik oyundaki gibi reklamsız ve denemesiz şimdiye kadar yapılmış en iyi oyundur.
Super Mario Run Екшън iyaf
Nitendo tamamt oyunlar yaptın ama 6 dünyalık 3 günde bitebilen 30 oyun için 30 oyun çok çok - 3 farklı mod 1.si 6.4 haritalı haritalı hedefmarionun koşmak model 2. haritada onu hedefu denemek 3.sü denemek isteyen oyundur harita küçük. süslemeler
Bu oyun tamam. Bunun nedeni ise sadece oyunu oynamak için 14$ ödemeniz gerektiğidir. Eğer yoksa, aynı şeyi tekrar ettiğiniz bir dünyanız var. Ayrıca 1 tur kısa obby oynamak için 6 saat beklemeniz gerekiyor. LÜTFEN İNDİRİM YAPIN!!! 8, sadece süper Mario oynamak için 14 $ ödemeye istekli değilseniz, bu oyunu tavsiye etmeyin.
Bu oyundan gerçekten nefret ediyorum çünkü siyah paraları elde etmek imkansız ve tüm düşmanlar beni öldürüyor. Bu yüzden sana kötü bir puan vermek zorunda kaldığım için üzgünüm Nintendo ama bu sadece siyah paralar, düşmanlar ve zaman sınırı gerçekten zor
Aksiyon platformu tek oyunculu Dünyanın 1 numara oyunu
Bu oyunu seviyorum. Kelimenin tam anlamıyla her gün oynuyorum. Oynamaktan çok zevk aldığım için tam sürümünü satın aldım. Ama birden oyun çalışmayı durdurdu. Oyuna girdiğimde "Bir hata oluştu" "Destek Kodu 804-5100" diyor. "Sorun Yaşıyor" bağlantısına basmayı ve ardından verileri yeniden indirmeyi denedim ve bu işe yaramadı. Birkaç şey denedim ve hiçbir şey işe yaramadı. Gerçekten bunun için bir düzeltme olduğunu umuyorum, tam sürüm için para ödedim ve şimdi oynayamıyorum.
çok efsane oyun
Ben berkay yanlış yazdığım oyunu pek de beğenilemezyecem çünkü 1 kelime den sonra bütün bölümlere gerçek para gerektiren ve kesinlikle para harcamam ve neden para nesmen para canavarları!!! Son olarak, görünüşte olamayacak olan tüm yıldızları bölümler şeklinden diyen pişmanlıktır yaa uğraştım ama hiç bir yalancı sin ve artık sizin yalancı olduğunuzu biliyorlar.
Ne güzel bir araçlame yöntemiyle denetip sonra 35 TL ver gibi saçma bir sistem... Kaldırırsa daha yüksek puanlara ulaşır diye umut ederek
Başlangıçta tam oyunu satın aldım. Yeni bir telefon aldığımda, kaydetme verilerimi aktarmaya çalıştım ve yaptığım satın alma dışında her şeyi aldım. Apple'dan android'e geçerken omuz silktim ve tekrar satın aldım. Yeni bir android aldım ve Mario run'u indirdim, ancak yine de satın alma işlemim gitti. Bu oyunu bir daha satın almayacağım ve başkalarını bu dolandırıcılığı satın almamaya şiddetle teşvik ediyorum.
Bu oyunu seviyorum. Sadece çok fazla iPod alıyorum.
Türkiye'de bulunan tek Nintendo oyunu.... ffs
Çok iyi
Açıldığında sürekli kilitleniyor, bu oyun için 10$ ödedim. Para iadesi istiyorum. Oyun en iyi ihtimalle iyiydi, işe yaradı. Birkaç gün kaldım, sıkıldım ama param için oynuyorum ve şimdi açamıyorum bile
Hiç puan vermiyorum çünkü indiremiyorum
Oyun çok kasıyor, kontrolleri biraz zor.
Adının adı Mario kullanan ucuz bir Şirketmiş gibi. Heveslenmenin, Rezillik. Birkaç bölüm sonra Yükset ücretler isteyen, Mario Ruhunu taşımayan bir Tuzak
Super Mario Run Экшен gzhv
ouun ustası digasarayda oynamanın ama kotu oyuna qohanm jejejsnsksoosowwowiwhsbdd 2😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😢😢😭😢😢👉👈😭😢😢😢😭😭💔💔💔💔💔💔
Bildiğin canlı demo surumunu yayınlamıslar ve duzeltmek için hiç çaba yok sadece world 1 nedir ya hadi onu gectim bir oyun hep mi hata verir ya?!?!
World 1 de tam prensesi kurtaracakken canavar gene kaçırdı ve öyle düşünüyorum dünya 2ye geçebiliyorum bilen varsa çizimmi ?
Bu oyunu seviyorum ama tüm ödülleri kazandım ve her şeyi kazandığınızda biraz tekrar ediyor ... (BUNU SATIN ALDIĞIM İÇİN BİRAZ PİŞMANLIK )Kazanılacak yeni ödüller eklemek harika olurdu ... up abit (: Tüm oyun için para ödedim ve pişman değilim ama daha farklı öğelere ihtiyacım var, ödeme yapmak ve hiçbir ödeme yapmamak için harika olurdu... devam et.. mario yapımcısının (; gerçekten buna ihtiyacın var) daha eğlenceli hale getirmeniz ve insanların incelemelerine yanıt vermeniz gerekiyor.
Word Escapes: Search, Connect and Collapse પઝલ xafv
oyun bir yere kadar guzeldi sonra 65 tl ucreti gorene kadar...
Oyun ilk oyundan tut sonuncuya dersi ve bu oyun güzel aynı zamanda süper mario maker 2 gibi para kazanıp kale yap fln
Uygulama harika. Orijinal mario oyununun tipik özelliği. Ancak, bunu çevrimdışı yapmanız gerekiyor. Çoğu zaman ağ sorunlarıyla birlikte veri tüketme hızı yüksektir. Bunu not edin.
tamam
Oyunu seviyorum ama devam etmek için nasıl ödemeniz gerektiğinden nefret ediyorum, bir süredir oynamıyorum çünkü paraya mal oluyor. Şimdi düşünüyorum da, bu uygulama ÇOK RAHATSIZ EDİCİ! DEVAM ETMEK İÇİN PARA MALİYET ETMESİNE HİÇBİR NEDEN YOK! BU OYUN APTAL, KİMSE İNDİRMEYİN>
Şimdi bazi veletler yıldızk diye elestriyor,velet diyenlerin hepsi velet! Bu oyunu boyutlandırma babanız size yasinizdayken oynuyorduk,yaş hesabini yaparsınız artik...daha fazla kaliteli coooook oyun ucretsiz ama bu oyunu ucretli yapmislar az da degil 40 tl ikinci bolum ,ne lan bu..😠
Super Mario Run Jangovar mhre
Bu oyun ciddi bir çalışma gerektiriyor. Remix10'un ortasındayım ve çöküyor. Toad Rally oynuyorum ve çöküyor, ardından Krallığım için topladığım Toads'ı alarak "uygulamayı bıraktığım" için beni cezalandırıyor. Ve her zaman çevrimiçi hile ile nedir? Oyunu satın aldım, istediğim zaman oynayabilirim. Tur modunun 0 çevrimiçi işlevi var, bu oyunu oynamak için neden her zaman çevrimiçi olmam gerekiyor?
Bu çocukluğumdan beri en sevdiğim oyun..i Sadece bunu seviyorum 😘😘😘😘😘😘😘
3 bölüm sonra devam etmek için 35 tl istiyor.surekli koşuyor olmasi cok kotu tapınak koşusu mi oynuyoruz mario mu? Bence başka bir mario firmasını denemelisin, bu çok kötü
Bu oyunu beğendim, ancak son birkaç haftadır remix çalışmıyor ve her oynamayı denediğimde uygulamayı kapattı! ayrıca tam uygulamayı tekrar ödeme yapmadan sadece tek bir cihazda oynayabilmeni saçma buluyorum! Bir kere ödedim ve Nintendo hesabına bağladım ama sadece satın aldığım cihazda oynayabilirim. bence para israfı!
oyun güzel ama paralı
oyun eskitemediği oyunu nasıl eskittiniz ama. helal olsun beden!
Bence çok güzel bir oyun her zaman oynuyorum baya iyi bir oyun yüklemeniz tavsiye ederim.
Super Mario Run Екшн iht
Oyunu zaten satın aldığım için kaldırdım, oğlum yanlışlıkla telefonumdan silmiş, sonra tekrar indirdiğimde tekrar ödememi istiyor, şimdi yeni bir telefona geçtim ve yaşıyorum aynı konu. Oyun çıktığında orijinal fiyatı olan 10 pound'u ödedim, bu yüzden biraz kırgın hissediyorum, tekrar ödemem bekleniyor elbette zaten ödediğimi belirtmek gerekir. Oyunun kendisi gerçekten çok iyi ama bu beni hayal kırıklığına uğrattı