(Android/iOS) Dreamwalker: Never Fall Asleep hileler daha fazla kristal
Mar 14, 2022 21:01:09 GMT -5
Post by legesslinbuckdot on Mar 14, 2022 21:01:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dreamwalker: Never Fall Asleep ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dreamwalker: Never Fall Asleep IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler daha fazla kristal ▞▞▞
▞▞▞ Dreamwalker: Never Fall Asleep 2022 version ▞▞▞
İlginç oyun. Grafikler daha iyi olabilirdi ama hikaye iyi. Diğer bazı düşük fiyatlı oyunlar gibi henüz üzerimde oynamadığına sevindim. Teşekkür ederim.
ucretsiz kismi kisa ve iyi. onun turlu iznini istemekte
Bu oyunla ilgili her şey çok iyi bir araya getirildi. Grafikler, müzik ve ses tam uyumlu. Çıkardığın oyunları seviyorum ve kimse hayal kırıklığına uğramayacak çünkü özellikle tüm mini oyunları oynamak çok eğlenceli. Bu yeni oyunlar gelmeye devam etsin!
harika bir oyundu ama daha uzun olabilirdi ve bonus bölüm yoktu. grafikler harikaydı ve ilginç bir hikayesi vardı
Bu kadar şarj olurken neden bonus oyun yok?
😀😀😀😀😀😀👍👍👍👍👍
seni seviyorum artifex mundi
Ne harika bir oyun. Bu oyunla ilgili her şey hikayeden grafiklere kadar mükemmel. Bu mücevheri bulduğuma çok sevindim ve hatta aylık aboneliği bile satın aldım. Zaten buna değer.
Bonus bölüm yok
ÜCRETSİZ DENEYİN, SONRA OYUN İÇİNDE TAM MACERAYI AÇIN! Bu, oyunun tam ayrıntılı açıklaması için tıkladıktan sonra oyun web sitesinde tamamen görünür. Tamamı büyük harflerle yazılmıştır. Doğru, ilk küçük kısımda görünmüyor, ancak çoğu oyun detayı görünmüyor. Adil olmak gerekirse, bu ilginç bir oyun ve bunun bir tür ücretsiz deneme olduğunu ortaya koyuyorlar. Denemeyi tamamladığınızda yalnızca 6.99'dur veya ayda 1 oyun için 4.99'a abonelik alabilirsiniz. Fena değil bence. Bu kalibre boş olamaz
Buraya kadar çok iyi.
harika oyun adamın oyunlarını oynamayı sevmesi teşekkürler ✌✌✌✌✌
Harika grafikler ve ilginç bir hikaye ama bonus oyun yok ve dört saat içinde bitti, bunu pahalı bir satın alma haline getirdi
Dreamwalker: Never Fall Asleep Seikkailu ucqk
Keşke daha uzun olsaydı ama genel olarak güzel bir oyun
kısa
Oyunu daha yeni oynamaya başladım ve şu ana kadar oyunun neyle ilgili olduğundan emin değilim, yardımcı olacak bir strateji kılavuzu yok, oyun boyunca değişen koçlardan oluşan bir koleksiyon ve size de konum belirlemenize yardımcı olacak bir harita var, bu yüzden ben' oyunu biraz daha oynayana kadar 3 puan veriyorum
beni ikna etmek için çok kısa bir demo .... güzel sanat eserleri ama hikaye ilgimi çekmedi
uygulama oynatılmayacak
En iyi oyun
Harika!
İyi oyun
harika oyun grafikleri hikayesinin sadece oyunu daha uzun veya tam oyunlar yapması gerekir..js, daha fazla insanın oyununuzu daha sık oynamasıyla ilgilenmesini sağlar..
Demo gerçekten temizdi ama çok kısaydı. Daha sonra satın alacak
Çok eğlenceli bir oyun!! Baştan sona keyif aldım. Şikayet yok!!!
Bu iyi
İyi oyun, oynaması eğlenceli. Tek sorunum, bazen mini oyunlarda daha küçük şeyleri görmenin zor olmasıydı.
benim için yeterince uzun değil
Biraz garip
Harika, ilginç bir oyun. Şimdiye kadar sevmek.
onu sevdim
Bonus oyun yok!!
Real Piano Hudba xneo
ha
Vay !! Oyunu indirin ve işler düzelince... Devam etmek için ödemeli indirin diyor!!! Gitmenin yolu!!! Harika bir oyun ama bizi içine çekme şekliniz aldatıcı ve ardından BAM!! DEVAM ETMEK İSTİYORSANIZ ...ÖDEME!!! .. SON 30 DAKİKADIR OYNAMAKTADIR.... NE GİBİ ZAMAN KAYBI!!! COULDA ÇAMAŞIR AÇMAYA BAŞLADI N YATAKLARI YAPTI...
Evet bu oyunu şu ana kadar beğendim, keşke taşıdığım şeyleri tanımlayabilsem, daha iyi anlatılsa, arada bir maddeyi okumama izin verir, bazı şeyler açıklayıcı, bazıları pek değil ama şimdilik 4
Şimdiye kadar hikayeyi gerçekten beğendim, grafikler harika ve bulmacalar kesinlikle bu tür oyunların olağan kutusunun dışında. Bunun demo olduğunu gerçekten umursamıyorum ve gerisini de gerçek parayla açmanız gerekiyor. Oyunlar yeterince iyiyse, kendi kendine konuşur ve bence satın almak için yeterince iyi... Ama başka seçenek yoktu, sadece ayda 5 dolar ödemek. abonelik kapsamında ayda bir oyunun kilidini açmak için. Satın almayı umursamıyorum, bunu yapmak için yeniden kurdum, ama neden başlamadığımı unuttum.
Sevdim
İyi oyun. Aynı ama farklı.
Kadın kahramanın odasında uyanıp televizyonu tamir etmeye çalıştığı kısımda donup kaldığında oyun yeterince iyi ilerliyordu. Ne yapalım? Oyunu kaldırıp tekrar mı kurayım?
Dreamwalker Asla Uyumaz. Oyunu oynamaya yeni başladım. Bittiğinde geri dön. Gerçekten çoktan bitti. Hala oyunlarınızın çok kısa olduğunu düşünüyorum. Bu oyunları oynamaya devam etmem gerekip gerekmediğinden emin değilim! Maliyet cehenneme döndü ve gitti! Hikayede et olan başka yerlerde 2 oyun oynayabilirim ama bu son zamanlarda en çok yalvarıyorum. Bir zamanlar bir sonraki oyunu almak için sabırsızlanıyordum. Lütfen hepsini dinlemeye başlar mısınız? Sonuçta biz sizin müşteriniziz!
Oynamak için para ödemek zorunda kalana kadar oyun iyiydi. Bazen fiyatlar çok komik. Ne yazık ki bu oyuna para vermem.
Hayır, teşekkürler! Eskiden AM oyunları sürekli olarak iyi ve bazen çok iyiydi. Ama görünen o ki Path of Sin ve My Brother Rabbit gibi mükemmel oyunları Demon Hunter ve bu gibi son derece yetersiz oyunlarla takip ediyorlar. Yorgun hikaye, zayıf diyalog, vasat grafikler ve ilgi çekici olmayan oyun. Kötü yorumlar bırakmaktan nefret ediyorum ama belki gelecekte bir fark yaratmaya yardımcı olur.
para için bir kulübe katılın diyene kadar eğlenceliydi
oynamama bile izin vermedi kapanıyor
Bu oyun harika! 5 yıldız vermememin tek sebebi bonus bölümü olmaması. (Bu incelemeyi kısa süre içinde daha fazla ayrıntıyla düzenleyecek)
Güzel oyun! Ne kadar farklı, gerçekten seviyorum! Keşke bir bonus oyun olsa ama en azından mini oyunlar ve ekstralarda HO oyunlarınız var. Artık bonus oyunları yapmıyor musunuz? Oyun hakkında bir şey söylemek istemiyorum, başkalarının şaşırmasını istiyorum, öyleydim! Teşekkürler ‼❗😁
Ne yazık ki en iyi oyunlarından biri değil. Geliştiricileri seviyorum ama bu oyun bitmemiş gibi.
Harika!!! Harika grafikler, başka birinin ruhuna girerek kabusların kilidini açmak için çok iyi düşünülmüş bir oyun. Keşke Bonus Bölüm olsaydı. (Tekrar oynuyor)!
bir geri ödeme isterim. 8$'a değmez, kısa oyun, o kadar da ilginç değil, sadece 6 mini bulmaca. Artifex Mundi yıllar içinde tepeden aşağı gitti. fena halde hayal kırıklığına uğrattı. $$$ tasarruf edin
5☆ olurdu ama bonus oyunu yok sadece bunu 2. kez oynadım iyi oyun bonussuz seviye hakkında utanç verici