Post by fitzgetmimoche on Feb 20, 2022 1:49:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac hackov primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Táto hra je strašná, je to len okrádanie "tanečných hviezd" ako BRUHHH najhoršie ošklbanie a oprava zaostalosti je stále hrozná 😡😡😡😠😠😠
Najhoršia hra vôbec!!!!!!! Všetky veci, ktoré som robil krásne v hip-hope a balete, nespôsobili nič, žiadne svetlá, žiadne skrášľovanie, najhoršie obliekanie to urobil balet. Ale aj tak sú víťazi!!!!!!!! Neinštalujte túto hru. Skontrolujte moju recenziu. Všetko je to pravda.
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Santai ebj
Táto hra je skvelá, ale raz pred tanečnou show som šiel 2-krát do telocvične, ale moja súperka vyhrala, pretože dostala balík. Toto nie je fér 😭😭 😭
Ja dávam preto päť a lebo ja som tu hru mala odporučam ju každému kto ma rad balet alebo hip hop. Mne sa to teraz už aj veľmi a verim tomu že každy no skoro každý to bude chváliť. 🙂😘😏
Milujem túto hru, ale jediná vec, ktorá sa mi nepáči, sú reklamy, ktoré sa mi nepáčia, ale táto hra je taká zábavná, dúfam, že sa vám bude páčiť tiež
😁
Nikdy sa to nedostalo k pointe. Stále sa to len načítavalo. Kedysi som mal túto hru a tento problém nebol. Prosím, zbavte sa toho. Keď tak urobíte, dajte mi vedieť a ja to stiahnem znova. Opravte to. PROSÍM!
Solar Smash Penyelakuan iep
Super super hra je to velmi dobre ja mam radsej balet Radim stahujte ☺️🦄🗼
Dobrá hra ale dávam len tri hviezdičky
Je to dobrá hra 10/10 HIP Hop a balet ma tiež baví ale hip hop viac ale aj balet ale balet 10/10
Super hra, žiadne veľa reklám.
Skvelé dievčatá viberte si hip hop alebo balet! A naviše to môcť hrať aj chalani aj deti od 3 rokov!😁
Prvýkrát som prehral. Druhýkrát som vyhral, tretíkrát som prehral. Chcem povedať, že čo je zlé, robí hru zaujímavou, nemôžem ďalej prehrávať a vyhrávať. Má to byť spravodlivé a spravodlivé. Urobte pár úprav, PROSÍM. Pre dobro všetkých. Táto hra je zjavne plánovaná. Výhra a prehra. KRIZITÍVNY. (kritické a pozitívne. Milujem ťa .😘
Mhhh dobre, ale mali by začať tým, že dajú o niečo viac tanečných pohybov.
Je toľko reklám, že môj telefón nefunguje dobre
Milujem túto aplikáciu, je taká zábavná, kedykoľvek sa nudím, hrám ju, je taká uspokojujúca, že si môžete ozdobiť svoje postavy a prejsť z baletu na hip-hop, je to úžasná hra, mali by ste si ju zaobstarať, je to taká zábava, odomknite všetko a budete víťaz. Je to také zábavné, že mojou obľúbenou časťou je robiť vlasy, aby ste si mohli vybrať účesy a zomrieť
Táto hra nie je naozaj to, čo by malo moje malé dieťa hrať, pretože je to ako boj a môže to mať na dieťa zlý vplyv, ale až na to, že je to celkom fajn slušná hra 👌👌😎. A deti by mohli vyskúšať tento pohyb a pravdepodobne sa zraniť. Nedoporučoval by som, aby sa toto hralo dieťaťu.
Dobre
Dobrá hra... ALE MNOHÉ DOPLNKY 🤐 VŠETKY VECI SÚ ZAMKNUTÉ...😬 Ale krásna hra..😍 Páči sa mi, ale opravte problém😥😬
Túto hru som odinštaloval tesne predtým, ako som ju mohol hrať. Načítanie trvá dlho, preto som ho odinštaloval, aby bola hra lepšia, môžete skrátiť čas potrebný na načítanie
Toto je naozaj dobrá aplikácia! Ale...skutočný problém je v tom, že mám problém vyhrať... Chcem vyhrať. Ale..nemôžem..takže nemá zmysel sa snažiť. Ale na druhej strane, túto hru naozaj milujem. Dobrá práca pri tvorbe tejto hry.
Milujem túto hru, ale ako povedali, niektoré veci sú uzavreté a ak si vyberiete balet, nemôžete to zmeniť
Môžete urobiť niečo trochu iné? pretože všetky aplikácie, ktoré vytvoríte, sú rovnaké. Odporúčam túto hru, ale pridajte viac oblečenia alebo namiesto toho sa všetky zamknú a tak. Odporučil by som, ak otvoríte salón, uviazol som a nemôžem nájsť spôsob, ako otvoriť salón, pokiaľ nebudete musieť zaplatiť peniaze.
Toto je veľmi hlúpa hra, ktorou by ste nemali strácať čas, všetko je uzamknuté, dokonca aj tie najlepšie tanečné pohyby. HLÚPA HRA!!!😡 Odpal tehly! Ale každopádne super hra😠 ALE STÁLE SA MI TO NEPÁČI. k mnohým zmiešaným pocitom z tejto hry, ale bojujeme so skutočnými hráčmi alebo sú to len npc? CHCEM VEDIEŤ! Nikto by túto hru nemal ani chváliť, len ich povzbudzuješ!👿 Preboha je to HRA PRE DETI. Mám 13 rokov, kde zoberiem peniaze? Producent by mal s tým niečo urobiť
Táto hra je pás priestoru!!! 😡 Nedovolí vám to hrať, len tam sedíte a čakáte, kým sa to načíta, ale tu je tá vec, nenačítava sa. Nič to nie je, ak budete mať šťastie, ak si túto aplikáciu nainštalujete (čo by ste nemali), som si istý, že aj tak to nie je taká dobrá hra. 😠 NULA HVIEZD!!!
Super hra.😊
Naozaj zábavné, ale dosť ťažké. 😕 a nepáči sa mi, ako nemôžeš zmeniť svoju stranu. a nepáči sa mi, ako je všetko zamknuté. inak je to ok. Možno môžete urobiť nejaké zmeny. Ďakujem.
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop கேஷுவல் xsmp
preto dávam 4 hviezdy lebo sa dlho načítava a trochu to seka ale inak dobrá hra aj ked tam je skoro všetko zamknute.Nice😁
Prerobiť vybavenie a šaty sú nepochybne dobré. Dal som jej 3 hviezdičky, pretože vás dráždi tým, že žiadate o kúpu hry, keď prehráte v súťaži. Nielen to, tiež som si uvedomil, že pokiaľ a kým si túto aplikáciu nekúpite, budete znova a znova prehrávať súťaž (bez ohľadu na to, či ste si počínali lepšie ako opačný tím [v balete aj hip-hope]).
Rád hrám túto hru, ale problém je v tom, že má veľa reklám, ale nikdy neuvádzam cenu ako položky, ktoré pri kúpe...ale aj tak som vďačný za hru, ktorú si vytvoril, pretože ma robí šťastným okrem reklám..ďakujem☺🙂🙁
Dobrá hra ale furt sa tam usmievame aj keď sa nemáme radi takže
Dal som dve hviezdičky, pretože si myslím, že vďaka vám tímom vždy prehrávame a to nie je v poriadku a veľa položiek je skutočne uzamknutých a nemám problém si ich kúpiť, ale ak poviete postup, poteší ma to a dám vám päť hviezdičiek
Táto hra je lepšia Milujem ju Vyhrávam zakaždým, keď ju milujem, ale nie je taká dobrá, musíte ju rozvíjať s viacerými tanečnými krokmi odomknutými, pretože mujhe je hra ko stiahnuť si kiye 1year ho gaya hai a no 1 je odomknutá ako doktor, kúpele , tanečné kroky, zdobenie predmetov tanečnej scény Myslím, že to chceš rozvíjať OK
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ง่ายๆ grwf
Dobrá aplikácia, ale toľko reklám a musím platiť za všetko, dokonca aj za žiadne ďalšie reklamy. Táto aplikácia sa mi však páči
Je to úžasná aplikácia, ale všetky tance sú zamknuté, telocvičňa, selfie, kúpele a lekárstvo sú tiež zamknuté... Žiadne nové tanečné štýly sa neodomknú, dokonca ani zdokonaľte svoje zručnosti... Je to ako keby už žiadne... Odomknite ďalšie tance štýly....
Milujem. Hra, ale toľko reklám a musíte zaplatiť skutočné peniaze, aby ste získali nové tanečné pohyby, ale okrem toho je to skvelá hra
toto je skvelá aplikácia, jediný problém, ktorý som mal, bol, že to boli všetky reklamy, ktoré sa z ničoho nič objavovali
ok, nechápte ma zle, stavím sa, že je to úžasné, ale načítanie trvá 9 alebo 10 minút a viac možností tanca, prosím, som baletný tanečník, ale potrebujeme viac možností, ale aj tak som si užil toľko zábavy!!
Toto je veľmi zábavná hra 💜 ako to poďme si vybrať bočné počasie je to baletná alebo hip-hopová strana, páči sa mi to, a tak som vyskúšal obe strany a moja obľúbená strana je balet, ale ako by som bol na Goth, tak som len urobte oblečenie gotické, ale je to naozaj zábavná hra, a tak keď hráte, uistite sa, že máte skvelý outfit a vyberte si skvelé oblečenie, aby ste mohli vyhrať a áno, je tu tabuľka, takže áno a vy budete vedieť, či vyhráte, verte mi tak ja úplne ❤️🧡💛💚💙💜🖤♥️ aka milujem túto hru, vyskúšaj si to tysm....
Skvelá aplikácia wow
Dobrá hra ok aj ja som hip hop a som lola takže lucy dobre budem si ťa pamäť
Je to super hra aj ked mam radsej hip hop ako balet ale to nevadi 🤗😘
Hru som si ani nemohol zahrať, pretože dlho stála v režime načítania a nikdy sa neotvorila, čo ma prinútilo vypnúť a znova zapnúť tablet, len aby som ho dostal z obrazovky.
Je to veľmi super hra. A určite som za hip hop. 😉
CESTA k mnohým reklamám!! Dostal som reklamu, zmenil som oblečenie, dostal som 2 reklamy za sebou a potom hra vypadla!
Táto hra je taká zábavná, ale jediným problémom je, že všetky tanečné pohyby sú zamknuté, čo musíme robiť ako tie, ktoré sú odomknuté, pretože táto hra je zábavná, ale majú jeden problém, ak by odomkli tanečný pohyb, hra bude 1 000-krát skvelé, choď si pozrieť lepšiu skutočnú hru Madonna, tá hra je taká zábavná oh môj bože OMG bože oh môj bože oh môj bože, toto je niečo ako keď sa rád oblečieš ako balerína, ako tá druhá vyhrá alebo ako balerína a hip hop žena a táto ga
bola to sranda, kým mi v balete nezostali biele vlasy, keď som si dala fialovú a dal som si fialový očný tieň, spravilo to zelenú. prosím opravte to :-(
Je to super hra odporucujem dakujem😝💵💵💵🤡🤡🤡🤡
je to hra, ktorá vám môže ukázať tance a sú naozaj zábavné. Robím tie tance tiež a robím ďalších 6, ale toto vám dáva inšpiráciu vybrať si čokoľvek, čo chcete, oblečenie a všetko a môžete tancovať a ak budete bojíš sa, len predstieraj, že ty si ten, kto tancuje, toto je dôvod, prečo dávaš tejto veci tanec Clash balet vs. hip hop päť hviezdičiek, pretože je to ako jedna z najlepších hier na svete