Post by fitzgetmimoche on Feb 20, 2022 1:55:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Custom Skin Creator Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Custom Skin Creator Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačan resurs ▞▞▞
▞▞▞ Custom Skin Creator Minecraft 2022 version ▞▞▞
Morate platiti, ali odličan je za stvaranje kože
To je super, a čak sam i slijedio upute jako dobro i sam sam napravio svoju kožu u svom Minecraftu i ne šalim se*ozbiljno pričam*ok i napravio sam svoju kožu ispravno.
Custom Skin Creator Minecraft મનોરંજન hws
Aaaaaa.
Obožavam ove aplikacije jer je aplikacija za cijelu kožu Beutifull i grate .😍
Minecraft "custom" skin maker. SUREEEEEE. LAŽI! OČI SU BLIŽENE TAKOĐER NIJE NI OBIČAJ! NIKADA NE PREUZIMAJTE! OVO JE SAZNO! KUNEM SE DA GA NE PREUZIMAM
Pou Casual vbu
Stvarno mi se ne sviđa kada piše da moram platiti pretplatu za ovu aplikaciju iako je ne mogu skinuti Trebam savjet kako da skinem ovu glupu pretplatu prije nego se moji roditelji stvarno naljute
Ništa šišmiš Volim minicruft
To je dobra aplikacija, ali morate platiti, a ne moj prst
Lijepo je ali je previše lako
sviđa mi se, ali zašto plaćati za premium paket zašto ne i besplatno
Koll
Koristio sam ga kad sam počeo izrađivati skinove, ali sada ga koristim samo za šablone, dobro je ako ste novi u izradi skinova ili ih uređivati
Sviđa mi se ova aplikacija, možete stvoriti puno skinova, samo ponekad ne radi dobro ako kliknem učitavanje
Hej, ovaj, volim ovaj prilagođeni Minecraft skin maker, ali zašto kada sam ga izbrisao kada sam odjednom oduzeo novac da sam trebao kupiti nešto drugo, ovo mi je oduzeto, mogu li barem dobiti svoj novac natrag, bila je nesreća da je to kupljen je ako nigdje nije bilo toliko dugo nisam ovo koristio, ali odjednom mi je samo uzeo novac
ova aplikacija je nevjerojatna!! Koristim ovu aplikaciju oko 5 tjedana i nema nikakvih problema, iskreno, ovo je moj omiljeni kreator mc skin!!naravno, činjenica je da zaostaje na mom telefonu, ali još uvijek je cool aplikacija i ne zauzima previše prostora. ..✌️🤩🤗🤗
Nema puno opcija za biranje. Uglavnom sve je za premium. NITKO neće tamo trošiti novac na to.
Užasno. ne možete se kretati po svom modelu.
Sjajno je potrebno vam je minuta da shvatite kako funkcionira, ali je super
Prijavljujem se na aplikaciju i želim isprobati nešto od nove odjeće koju sam obukla na majicu i pitam se zašto ova nijansa moje glave ne odgovara nijansi mojih ruku. Ne sviđa mi se to kada pokušam i imam smeđa koža čini da moja košulja ima drugačiju nijansu na rukama i nogama
Gotovo sve oči su tako nisko pa ih usta preklapaju i ako napravim skin to ne spašava nije dobra igra ne predlažem preuzimanje
sila je
Ako ima dream samo mi se javite na insta Insta:lovropro5
djeluje, jako je dobar, sviđa mi se koža na kojoj je djelovao. bi li probao?
eh...nije baš običaj...
Ovo je najbolji kreator kože ikad!! Btw nećete praviti kožu, samo ćete odabrati košulju i drugu odjeću, a ostalim skinovima možete pristupiti od drugih kreatora kože!!!!!!!!!!
Jako mi se sviđa pokazao sam svojim prijateljima i svidjelo im se
najbolji skinovi u 3D-u
Custom Skin Creator Minecraft Rozrywka cry
tako je dobro imati ovu prilagođenu kožu i nemam nikakvih problema ovdje jer radi i ova aplikacija je jednostavna za korištenje i ova aplikacija ispunjava sva očekivanja i moja očekivanja su da bi ovo mogla funkcionirati pa je funkcioniralo i svaki put kad igram Minecraft ja uvijek nosite skinove u ovoj aplikaciji i ova aplikacija ima društvene značajke jer je tako tako pa tako sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo i tako tako tako pa tako pa tako niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bi ovu aplikaciju mogli koristiti...
Sjajna igra, ali ako ste na mobitelu, ne možete koristiti skinove
Da, dao sam ti 3 zvjezdice jer kosa nije bila posložena ili nije bila pričvršćena za dno jer je kosa na dnu glave okrenuta prema natrag. pls kosa u donjem dijelu glave treba biti lice ispred.
Dajem ovoj aplikaciji 3 zvjezdice jer volim ovu aplikaciju, ali oko i kosa se ne poklapaju, a isto tako i usta i to mi nije lijepo dizajn
Preuzimam igru 3 puta kupim Ne mogu je otvoriti, riješite problem
Super je
Minicraft skin je dobar
previše zamrzavanja/zaostajanja
Super igrica dajem svih 5 zvijezdica ali bi dala više od 5 zvijezdica.
Cool Vrlo lijepo može se povezati s obrtnikom i ne mogu vjerovati da može
Custom Skin Creator Minecraft Intrattenimento ymaj
Vrlo dobar dizajner za Minecraft skinove, zato sam ovome dao 5 zvjezdica. Sviđa mi se kako se ne morate puno truditi, samo morate odabrati jednu stvar i to je gotovo!
Ova aplikacija je dobra 👌 Volim je savršena je😃
Sjajno je jer imate TOLIKO OPCIJA
Volio bih da postoji način da ovo prenesete na xbox
SVIĐA MI SE!!!!!! jer mogu uređivati skin i staviti u galeriju pa igrati minecraft tipa od njih čak i bobgoworld onda vidjeti običaj, dodirnuti ga pa gotovo! o, još nije gotovo, samo odaberite svoje omiljene. skin a svoju galeriju
Custom Skin Creator Minecraft Διασκέδαση rwh
Kreirajte svoje ideje i još mnogo toga. Možete izgraditi kožu iz snova! I izradite sve sami, izbacite svoje ideje! Napravite kako god želite! Možda čak i učinite da ga kože drugih ljudi bolje nose ili dajte njima... Toliko ideja za napraviti i toliko zabave!
Mrzim neke stavke koje ne možete promijeniti tamo, njihova boja kao smeće
Ozbiljno? 3,49 USD tjedno za premiju? Ne shvaćajte ovo nikome. Postoje potpuno besplatne web stranice na kojima možete napraviti vlastite potpuno originalne skinove, za razliku od ovdje gdje samo uzimate dijelove drugih skinova. Također možete besplatno preuzeti mnoge skinove koje su izradili drugi ljudi. Ako želite dobru aplikaciju Minecraft skins, umjesto toga nabavite Skinseed (samo se klonite užasne zajednice).
Aplikacija je apsolutno dosadna, nema brade i aplikacija kaže da milijarde prilagođavanja u stvarnosti postoji samo mala haljina po mjeri, ha