Post by fitzgetmimoche on Feb 20, 2022 1:58:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać wiele kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Lubię tę grę, po prostu nie podoba mi się, ile wszystko kosztuje, a także jak szybko klienci się denerwują, mimo że dajesz im popcorn, aby byli szczęśliwi. czasami też czuje, że niemożliwe jest dotarcie do celu. myślę, że należy to poprawić i może wtedy gra będzie przyjemniejsza
Uwielbiam grę najlepiej spędzać czas
Jak dla mnie klienci za szybko się wyposażeniem, w takich grach zawsze między klientami zdążyłam zachwycać się produktami i stosować dania na zapas a zdobyłem możliwość zakupu produktu i mam nowych dwóch nowych :/ . Robić czego mi te pieniądze potrzebne? Ogólnie gra fajna, zobaczymy co dalej
Lubię 😍 ta gra uczy gotować
Super gra. Polecam Kupilam za 4.99zl pieniazki i zielone i mi ich nie dodalo!!!!
kiedy grałem w tę grę, zmusiłby cię do oglądania reklam, aby przyspieszyć coś, na czym nic mnie nie obchodzi. Mam dość bs z tymi grami. jest chory na zysk. nie możesz zmusić ludzi do oglądania reklam.
Gram w tę grę od lat, nie mam składnika potrzebnego do wykonania. Co się dzieje?
Turret Fusion Idle Clicker Vabaajamängud sod
Fajna gra.
ŚWIETNA GRA,CHOCIAŻ MIEJSCAMI TRUDNA.EDNA Ż MOICH UBIONYCH.Po ostatniej drobie gra nie chce się za u, nie wie co się stało.Szkoda.Wszystko dobre dziękuję.
Bardzo podobała mi się ta gra. Ale jest błąd w tej grze, która się pobierała... Kolejną niedogodnością jest to, że aktualnie podłączyłem tę grę do Facebooka... wszystkie moje poziomy zostały utracone... a teraz stoję na pierwszym poziomie... jestem bardzo niezadowolony...
Dobra gra Uwielbiam to Nie spiesz się, graj, a pokochasz coś nowego do gotowania w domu i nie tylko ☺️ Uwielbiam to
BRAK JĘZYKA POLSKIEGO nachalne mikrotrasakcjie grafika brzydka . Nie wiem za co taka wysoka ocena chyba że zapłaviliscie graczom żeby wystawili grze 5 gwiazdekSERDECZNIE NIE POLECAM MAGDA GESSLER
Super.
super polecam
Jest to bardzo fajna gra, ale jest pewien problem, że gra jest bardzo kosztowna, aby otrzymać nagrodę, musimy wydać pieniądze na gry... Więc proszę, jak najszybciej usuń ten problem.. Dziękuję
Zabawa na początku, ale poziomy czasowe stają się niemożliwe do pokonania bez wydawania własnych pieniędzy. Usuwam teraz.
Rising Super Chef - Cook Fast Arkadne igre qhl
Dajcie więcej czasu na gotowanie można szału się z tym limitem czasu!!!
Super gra. Polecam. Czy można dodać na każdym poziomie sumowania zdobytych gwiazdek?
Kolejne zdzierstwo tej gry i dziennika kulinarnego ma tych samych twórców. Zwalniają prędkość, aby uniemożliwić przejście. Wydałem mnóstwo na te gry, ale proces jest taki sam, aby wydać wszystkie swoje pieniądze. Monety i klejnoty, których potrzebujesz, aby się rozwijać, są śmieszne. Potrzebuję nowych twórców gier, którzy nie oszukują pieniędzy.
Chociaż gra jest tak bardzo ulepszona i uwielbiam ją, gdy zbliżysz się do 200, koszt grania w tę grę staje się bardzo wysoki. Zapłaciłem do 30 rachunków w grze, aby zapłacić kilka, a teraz muszę zapłacić, aby przejść przez wszystko i mogę grać całkiem nieźle. Czy coś jest nie tak, bo to nie czas na wykorzystywanie kogokolwiek. Nie obwiniam twórcy, ale zauważyłem pewne usterki i czas, kiedy gra przełącza się na grę sieciową przed czasem. Pomoc
Gry za bardzo przypominają pracę. Gram w gry dla relaksu i nie przejmuję się grami kulinarnymi z wieloma zawiłymi krokami i wściekłymi klientami.
Nie można otworzyć gry odinstalowano i pobrano ponownie, nadal się nie otwiera
Gram w tę grę już od jakiegoś czasu i zawsze mi się podobała. Jednak od czasu ostatniej aktualizacji nieco trudniej jest ukończyć poziomy, a moje wyższe oceny, które kupiłem, zniknęły i mam też je ponownie kupić, pieniądze, które zarobiłem, również się zmniejszyły. Prawie jak rozpoczęcie gry od nowa. Z tego powodu nie cieszę się grą tak jak kiedyś. Odkąd wysłałem e-mail do administratora, moja gra została przywrócona i znów jestem uzależniony... uwielbiam różne mapy, nigdy nie mam szansy na nudę.... dziękuję
Nie można go już połączyć z Facebookiem, po prostu się zawiesza. Straciłem wszystkie moje postępy
Uwielbiam tę grę, ponieważ spieszy mi się, by skończyć i zobaczyć wynik, ale czasami czuję, że to oszustwo, gdy wiesz, że możesz wygrać ten poziom, zwłaszcza gdy życie toczy się tak szybko, ale poza tym świetna gra, ponieważ uwielbiam gotować
Po miesiącach grania w tę grę i na poziomie 299.Gra się wyłącza, a kiedy próbuję ponownie grać, jestem na poziomie 1. Daję jeden dzień na naprawę, a potem odinstalowuję i nigdy więcej nie pobieram niczego od tego twórcy gry. Niezwykle szalony.
Rising Super Chef - Cook Fast アーケード ycy
Kiedyś bawiłem się starą grą szefa kuchni wschodzącej gwiazdy i bardzo mi to pomogło w graniu w grę szefa kuchni z 2 wschodzącymi gwiazdami.
Super!!!!
Brak języka polskiego
Na początku myślałem, że ta gra jest w porządku, ale im więcej poziomów awansujesz, tym mniej możesz kupić za wirtualne monety. A bez zaawansowanych urządzeń przejście na wyższy poziom zajmuje więcej czasu. Nieuczciwe jest oczekiwanie, że gracze będą wydawać prawdziwe $ na wirtualną grę.
Jak nosić okulary? Codziennie o 8 rano mnie budują..
Uwielbiałem to do najnowszej aktualizacji. Kupiłem pakiet wiosenny, nie otrzymałem zawartości paczki i musiałem poprosić o zwrot pieniędzy. Filmy nie działają za darmo lub za doładowania początkowe na poziomach
Myślę, że sama gra jest niesamowita; jednak nie podoba mi się, że mogę ulepszać swoje urządzenia tylko za pośrednictwem zaproszeń na Facebooku. Nie używam regularnie Facebooka, a nawet gdybym to robił, moi znajomi nie grają w gry. Czy istnieje szybszy sposób na modernizację urządzeń?
Bardzo ekscytująca gra wymagająca i przyjemna, każdy poziom jest wyjątkowy, trudno to odrzucić, nie ma wielu aplikacji
Ponieważ dodałeś nowe wyzwanie, nowe małe zadanie i inne rzeczy, w tej grze wystąpiły usterki, nie pozwoli ci to wyświetlić filmu, gdy jesteś w obszarze zadań, abyś mógł otrzymać małą nagrodę, która po prostu idzie wróć do początku, napraw te usterki. Otrzymałem twoją odpowiedź na mój e-mail, ale usterki nadal istnieją, napraw je
zabawa i emocje...
Świetna gra. Polecam
Gra swietna, juz 330 poziomow przeszlam, ale zalogowala sie na fb, po czym czesilam, ze jednak nie chce i jak sie wylogowałam do utraty wszystkiego...
Fantastyczna zabawa polecam
Bardzo fajna gra, którą każdy powinien spróbować.🙂 Ale powinieneś zachować więcej przyborów. Dlatego dałem 3 gwiazdki.
Od czasu najnowszej aktualizacji zacząłem grać na nowych poziomach. Dotarłem do poziomu 11 i nie mogę podać gotowego dania facetowi zamawiającemu fasolę, kurczaka i galaretkę. Napisałem recenzję w sklepie z aplikacjami Apple, ale piszę też tutaj. Używam iOS 15.1 na iPhonie XR. NAPRAW TO. Edycja, aby dodać, że próbowałem go na urządzeniu z Androidem i to ten sam problem. Więc jest zepsuty na całej planszy. Niesamowite. To jest jedyna gra, w którą gram. UGH.
Punkty dotykowe nie są ustawione poprawnie, więc kiedy dotkniesz czegoś, w rzeczywistości wybiera coś innego w pobliżu plus po kilku poziomach, musisz prawie zapłacić, aby przejść dalej. Miałem klientów, którzy przychodzili i odchodzili kilka sekund później nadal szczęśliwi, żebym przegrał grę
Obecnie na mapie 11 na poziomie 41 i rozbił się 3 razy z rzędu w połowie poziomu. Straciłem 3 nowe tarcze, ponieważ ciągle muszę restartować. Edycja: dzieje się to tylko za każdym razem, gdy używam tarczy. Wydaje się, że nie ma to wpływu na żadne inne specjalne funkcje.
Super!
Musiałem sprowadzić gwiazdki w mojej pierwszej recenzji, ponieważ ostatnio gra przestała działać podczas gry i wyprowadzała mnie z gry na ekran główny i jest to denerwujące, że robi to już od 2 dni, więc postęp zniknął i muszę zagraj ponownie na tym poziomie, gdy ten problem zostanie naprawiony, przywrócę mu 5 gwiazdek Uwielbiam tę grę lepiej niż 1 i 3 2 to doskonała grafika i płynna gra do tej pory
Rising Super Chef - Cook Fast Žaid. automat. ets
Gra jest fajna i naprawdę przyjemna, a także bardzo edukacyjna
Naczynie gotuje się powoli, prędkość jest niska, co oznacza, że zbyt długo się gotuje
Rising Super Chef - Cook Fast ארקייד xmuh
Naprawdę podoba mi się ta gra. Większość poziomów dodaje nowe przepisy, które wydłużają Twoją pamięć i rzucają Ci wyzwanie.
Grałem już jakiś czas i jeśli nie wydajesz pieniędzy na stosy dolarów, nie możesz się rozwijać. Mam ponad milion na innych rzeczach i nie mogę ruszyć dalej, chyba że wydam prawdziwe pieniądze. To jest B.S.
To sprawia, że jesteś naprawdę zajęty graniem w tę grę, nie musisz się nudzić.