Post by fitzgetmimoche on Feb 20, 2022 2:04:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator novac ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Igra je stvarno nevjerojatna sa svim zabavnim igrama, ali razlog zašto sam dao 3 zvjezdice jer stvarno ima grešaka u njoj i hakiranja acc pa nemojte držati ove stvari u bloku čovječe, molim vas A aplikacija je nevjerojatna
Da, jako mi se sviđa ova igra, ali jedan od razloga zašto su hakeri podijeljeni u svakoj igri ako im ovaj haker nije zabranjen ja napustim ovu igru molim programere ove igre zabranite ovu hakerima. Zbog ovih hakera mi nevini igrači ne možemo igrati udobno pa Zahtijevam zabranu ovih hakera želim da taj blok man go ima dobar sigurnosni sustav tako da nikakve veze za hakiranje ne mogu ući u igru .Hvala
To je cool, ali ono što mrzim je da kad igram bilo koju igru samo piše "provjeri internetsku vezu" čak sam i blizu svog wifi-a, ali je tako zaostao, molim te popravi to #BringBackOldBG:(
Ova igra mi se svidjela kada sam igrao prvi put, ali sada znači da u nedavnom ažuriranju 2.14 postoji mnogo hakera u igri bedwars i molim da blokiram man go kreatore, molim vas dajte značajku da kada hakeri hakiraju, a onda on/ona atomski izbaci iz igre plz || kada svi hakeri odu onda dajem 5* u igri pa molim vas prvo izbaci sve hakere iz igre jer ne žele "Mi igramo ovu igru mirno" 🙏 a vi (bg kreatori) ne uklanjajte hakere onda ću reći svojim prijateljima daj 1 zvjezdicu ovoj igri 😡😡
Eto toliko od mene i moje osobno mišljenje o tome kako je li to da da je se samo malo stvari rusile sa polica polica osiguranja za to vrijeme vrijeme vrijeme vrijeme vrijeme za to vrijeme bio u mogućnosti doći na svoje mjesto mjesto u skupini s obzirom da je to tvoja soba predivna je i puno se promijenila od kada je u redu redu da je se to ne je li to to je to tvoja je soba predivna soba predivna to to to to to to to je je
Ovo je dobra igra ali u ratovima kreveta glavna igra su hakeri i popravljeni sky block dub 😑😑😑😑😑😑😒
Das spiel ist gut und ich empfele es.
Ova igra je dobra, ali postoji jedan problem zbog kojeg ne mogu vidjeti svoje razgovore s prijateljima. Ne mogu im poslati poruku. Također u ovoj igri ima mnogo hakera. To sam prijavio mnogo puta, ali nema koristi.
Imao sam problem u SkyBlock-u kada sam uništavao svoja prsa, škrinja je bila gornja od kvac bloka i njihova je bila DRAGANJI U škrinji, dok se škrinja uništavala, dragulji u njoj padaju u prazninu !!!
Ekstra no možda da je veći kzbor pvp igara
Blokaje radi vaseg loseg interneta 🖕
To je dobra igra, ali to ima mana. prvo si izgubio jednu zvijezdu jer svi događaji uzrokuju gekube a drugo jer vraćaš staro. Molimo 🥺 Napravi to da dobijemo gekube
To je stvarno dobra igra s mnoštvom igara koje možete igrati, ali nemam pojma zašto, ali iz jednog razloga jebena stvar kaže da je kodna varanja otkrivena kada pokušam igrati bedwars ili graditi i pucati.
Blockman Go อาร์เคด obb
Blockman Go Arcade zzo
Na Android telefonu ili tabletu otvorite aplikaciju Play igre Play igre . Pri vrhu zaslona dodirnite Više Više a zatim Postavke. Dodirnite Izbrišite račun i
Dobro, dajem mu 2 zvjezdice jer je njegov dnevnik, ali njegova online igra i igra za više igrača, ali je zabavna igra
bilo je jako zabavno i možete istraživati različite vrste igara i sve su sjajne i savršene, pa 90% se čini kao
Volim ovu igru, ali postaje dosadna jedina dobra igra je skyblock i bedwars nema dobre igre dolazi samo loša igra
Hiiii stavio sam 3 zvjezdice jer tvoja druga igra skyblock zaboravio sam lozinku i stvarno volim svoju bazu!! I ne znam lozinku pa pokušavam staviti novu lozinku u skyblock, ali ovdje piše "dosent exist" ughhhhhhhhhh ali volim igru čak i ako je nisam probao jer sam je igrao prije, ali također se učitava aaa loooooooong timee ugghhhhhhhh😢 😢😢😢😢 i moram čekati sat vremena da se prijavim ughhhh
Volim ovu igru, ali problem je u tolikom broju hakera tako da nepoštene molbe čine anti cheat u bloku man go mole zabranili račun haker mole Nedostaje mi stari blok čovjek ide bez hakera kako možemo pobijediti ako ima toliko hakera ako ne izbacio sve hakere u blok man go ja ću ga izbrisati i nikad ga neću instalirati😡😡
Igrica je ok ali nije nešto
Daaa, dobro ste čuli, super igra bez zastoja i sve i sa najboljim ažuriranjem i sa svim besplatnim stvarima s najboljom grafikom i ludim igrama ne možete to opisati riječima i nemojte gubiti vrijeme čitajući ovo samo preuzmite i igrajte🔥🔥🔥
Nisam vidio gore igre
Nevalja
Blockman GO: Rat za nove krevete - kolekcija različitih mini igara za Android s blok grafikom. Ovdje svako može pronaći nešto po svom ukusu.
Phone Case DIY Симулятори fti
Pozvao sam 10 ljudi i skupio sam sve nagrade odjednom. Moje krilo (koje bi trebalo biti trajno nestalo) popravi ovo ili neću promijeniti svoju operaciju pregleda zamrznuto je prijevara, samo će izgubiti vaše vrijeme
STRGO SAM MAJCU RAZBIJO KOMP IDE GAS VOZIM PLAVE PATIKE
BMGO je nekada bila moja omiljena igra sada je uništena jer je bedwars nekada igrao preko 30.000 ljudi, sada je igra samo 10.000 ljudi sada su kopirali Free fire za događaj neko vrijeme i Vince City i nemoj me tjerati na nadmoćan propusnica za igru u ratovima kreveta kao bruh dobivate 50 Obsidian-a možete razbiti blok samo dijamantnim pijukom samo kao budite pošteni ljudi koji ne mogu kupiti gkocke poput mene i imovinu drugih ljudi također. Sve što želim reći je učiniti da Blockman opet bude bolji.
Loše, strašno, jednostavno grozno, igre su sada pune do vrha s hakerima što ih u osnovi čini nemogućim za igranje, mogu se teleportirati u vaš krevet i razbiti ga u prvih pet sekundi igre, mogu se kretati iznimno brzo što onemogućuje pogodite ih ili ih izbjegnite, ne znam što se dogodilo s ovim ažuriranjem, ali exploit treba zakrpati
Dajem joj 2 zvjezdice jer su rekviziti previsoki i plaćaju za pobjedu i više kao bug i ova igra je pokvarena, želimo natrag stari bg, a ažuriranje regije čini najgorim ne možemo razgovarati su prijatelji poput Indijanaca i mnogi su odustali od plaćanja pobijediti i ako postoji novo ažuriranje i novi bug kao što je ono što trebate da popravite svoju igru da je ova igra eksplodirala tako brzo i plaćanje za pobjedu je počelo i toliko ažuriranja samo želim reći da popravite svoju igru i učinite je zabavnijom i lozinka nije 100% sigurna, morate je ažurirati
Ovo je vrlo dobra igra koju morate isprobati druge igre u aplikaciji, razlog je zašto sam dao 3 zvjezdice jer g kocke nisu poštene za besplatne igrače i profesionalne nasilnike. Hakeri se povećavaju iz dana u dan, ali sada ne vidim nijednu hakeri ali mislim da će doći opet pa ih zabrani trajno.
Mogu mnogo bolje ali je vrhunsko
MR KING COIN 2022 | BEZ LJUDSKE PROVJERE Pribavite sve resurse za BLOCKMAN GO: BLOCKY MODS 【100% potvrđeno! 】 ✓ Nabavite resurse jednostavno, brzo i
Dobra igra! to je kao Roblox + Minecraft. Zato što ima puno igara kao što je Roblox i također možete graditi na igrici sky block u ovoj aplikaciji kao što je Minecraft☺️ Ali sada je to najgore ažuriranje!! Toliko bugova i ne mogu razgovarati sa svojim prijateljima u različitim regijama!! Molimo Blockman idite Uklonite ažuriranu regiju ☹️💔
Igra je izvrsna, ali kada želim igrati skyblock dajem mu svoj pasward of block man go id i kada pokušam ući u svoj block man go world inskyblock kaže se da trebaš upadati kada kliknem na gumb za ažuriranje nema ništa, molim te popravi skyblock verzija Dao sam 1 zvjezdicu u sky block i 5 zvjezdica blockman go
Super je zabavna, odlična igra, ali u svakoj igri ima hakera, previše je neugodno
Odlično je! Ali loša stvar je što zauzima puno podatkovnog prostora i sada je ne mogu igrati.
Zabavno je, ali potrebno je više igara jer postoji samo nekoliko, ali zabavno je s 3 zvjezdice
Blockman Go Arcade fyrg
super je😍😍😍😍😍😍😍😍
Molimo dodajte multiplayer u svaku igru🙏
Igra je dobra dok nije došao rank mod i mvp se napuni..... nemam pritužbi na rank mod ali je (plati za pobjedu) ako imaš gcubes možeš osvojiti rank mod ali tko nema thhill samo umri jer gcubes abuser kupuju sezonsku propusnicu i dobivaju sve dobre stvari, a u besplatnoj sezonskoj propusnici bg uvijek dodaje kacigu, efekt strelice i otiske stopala. osim što dodam te beskorisne predmete, dodaj neke poput paragladedera itd. i dobiti pijavicu 3 je kao da je nemoguće dobiti, dat ću mu 1 zvjezdicu zbog grešaka i grešaka
3 zvjezdice samo zato što sam htio igrati Restaurant tycoon a igra čak i ne radi razočarana sam jer sam napravila neki napredak i nakon što sam je deinstalirala i instalirala igra mi ne radi i kada se pridružim igrica moja se kosa potpuno promijeni i moja restoran jako kasni i kad igram druge igrice rade.🙁
Lijepo je, ali se smrzavam i tako je LAGGY, ali ovo volim čak i to me uvijek čini STRESOM... Ima previše igara kao što su Bed Wars, Sky Block, Build battle, Anime borbeni simulator, Titan, Hide and seek itd. ❤️🤩🤩😎💖 I uvijek se isključim i previše BUGOVA... Ali ipak lijepo i volimeeeee! Samo popravi greške thx..
Hmm Bmgo je nevjerojatna igra! , objasnit ću zašto sam ovo ocijenio samo s 1 zvjezdicom. To je zato što ima toliko BUGA! , HAKERI, KVARI, PREVARE se događaju Preporučam vlasniku da ih sve popravi U sljedećoj verziji 😐 Plus, imam bug koji se zove ne mogu se spojiti na server, NEMAM ZAŠTO! Imam dobru internet vezu.! I ne mogu razgovarati sa svojim prijateljima POPRAVITE IH SVE!!