Post by fitzgetmimoche on Feb 20, 2022 2:07:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klávesy na zvýšenie cheatu ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Aktualizácia vymazala všetky moje uložené materiály. Deň večer urobený naozaj zle. Aktualizovať smutné všade naokolo. Pravdepodobne ide len o odinštalovanie. Aktualizovať. Hra je dráždivá na hranie. Dlhé časy načítania zón. Zbytočné čakanie na úvodnej obrazovke. Vývojári pridali blokovanie stánkov a vymazali zdroje, aby predĺžili zápas.
Hodnotil by som túto hru vyššie, ak by v nej nebolo obrovské množstvo smútiacich ľudí. Strávte hodiny budovaním, aby ste sa otočili a zistili, že polovica vašej základne bola odstránená. Odinštalované...
Hra je úžasná! Má skvelú stránku riadenia a stratégie a vyžaduje, aby ste plánovali. Je to skvelý zabijak času a má peknú grafiku, návod vám povie, ako s hrou pracovať, no ponecháva niektoré ovládacie prvky na objavenie! Absolútne rád trávim čas budovaním dokonalého systému výroby ocele alebo výrobcov titánu. Potešilo by ma, keby bolo pridané viac obsahu, nové zdroje a podobne, ale žijem hru tam, kde je, úžasná práca vývojárov!
Vážne, nemám veľký dôvod hodnotiť hru zadarmo, ale ak to stále čítate. Len si to zahrajte. Jeho droga. Zmes riadenia základne. Manažment zdrojov a tower defense to všetko zároveň zvláda tento titul celkom dobre. A to všetko zadarmo. Ovládanie, trochu si zvyknite. Tutorial? Nestaral som sa o to, aby som to všetko prečítal (hoci spôsob, akým sa to robí, je intuitívny), takže to malo trochu krivku učenia. Ale hĺbka, ktorú táto hra obsahuje, je oriešok. Je to aj na Steame.
Celkovo sa zdá, že aplikácia je dobre vyvinutá a po čase môže mať zaujímavú komplexnú mechaniku. Najmä na obrazovke telefónu sú však ovládacie prvky zložité a zvyčajne strácam veľa času umiestnením dopravníkov a vežičiek namiesto vývoja svojej stratégie. Malé bloky to sťažujú, takže možno by to bolo vhodnejšie ako hra pre tablety namiesto mobilnej hry?
Skvelá hra, veľmi zábavná a dá sa veľa naučiť a posúdiť, ako používate svoje vlastné stratégie. Skúmanie je skvelé, keď dokončujete rôzne mapy. Spôsob, akým hra všetko ukladá, bol bezproblémový medzi vybitými batériami, hovormi a inými nepríjemnými problémami pri hraní. Unavuje vás to a vrátite sa o týždeň alebo dva neskôr a zistíte, že hráte lepšie ako predtým. Skvelý vývoj hry.
Mohla by to byť lepšia hra, keby vám povedala, ako postaviť dopravníky okolo rohov
Ak sa vám nepáči frustrujúca hrateľnosť, ZOSTAŇTE SA PREČ! 99,9% zápasov končí rovnako, jedna vlna ide všetko perfektne a nie sú žiadne problémy, hneď ďalšiu vlnu prehráte bez toho, aby ste s tým vôbec nič urobili. Naozaj sa neviem rozhodnúť, či je to príjemné alebo len zábavné natoľko, aby ma to odvrátilo od toho, aké nudné a trápne to zvyčajne býva
Ťažko ovládateľný. Ťažko umiestniť dole dopravníky.
Nepriatelia prichádzajú príliš rýchlo a tvrdo. Inak je to úplne v pohode.
Dobrý koncept, ale veľmi užitočné by bolo tlačidlo otočenia. Nie je nič lepšie, ako stráviť minútu a pol pokusom otočiť ten prekliaty remeň prevodníka. S 3-minútovým časovačom vlny na vlnu práve tiká. Musíte potiahnuť prstom. V časovej tiesni. Toto je jedna z najnepríjemnejších vecí.
Jedinou sťažnosťou je, že je málo v spôsobe, ako ukázať, ako každá položka funguje, ale keď na to prídete sami, je to skvelá hra
Pls viac položiek
Je to doslova 5 sekundový tutoriál nestačil. Strávil som 5 minút tým, že som sa snažil pripojiť dopravné pásy + skutočnosť, že sa hra hrá vertikálne, robí veci oveľa ťažšími a preplnenými
Nemôžem sa dostať cez tutoriál, pretože hovorí, že bola doručená položka 0/1.
Niektoré inštrukcie sú nejasné a nikdy sa mi nepodarilo prinútiť jadro, aby opustilo planétu. Možno na to urobte iné tlačidlo.
Nemôžem to hrať tak laggy na tomto zariadení, v skutočnosti im dávam 5, ak je moje zariadenie skvelé, ale rád, že dokážeš, že táto hra môže byť na hlúpom telefóne, ako je ten môj, dám 5, ale zatiaľ im dávam 2
Ničomu som nerozumel, návod je príliš mätúci a komplikovaný pre ovládanie a odstraňovanie vecí,
je to dobrá hra, ale v počítači sú chyby a z nejakého dôvodu sa strieľa sám, keď nie sú žiadne zlé drony a problémy so stavbou
Box hovorí „Waiting wave 1“ Tutorial hovorí, že ťuknite na X Neexistuje žiadne X. Len čaká na obrazovke výukového programu a chce, aby ste klepli na niečo, čo tam nie je. Retardované rozhranie. Odinštalovanie.
Predstavte si factorio, ale pre mobil – znie to úžasne, však? A je to zadarmo! Ale tu je háčik: vývojár nemohol stráviť 20 minút vytváraním škriatkov, takže doslova všetko sú malé, nerozoznateľné štvorce. Bolí ma to z pohľadu a pochopenie, a preto to nemôžem hrať. Ovládanie je tiež dosť zlé a je ťažké, aby niečo fungovalo správne.
Ovládacie prvky sú horúci odpad a dopravníky vyžadujú serióznu prácu.
Ovládanie je neohrabané, tutoriál bol frustrujúci a zvláštny. Vzdal som to a takmer okamžite som vymazal.
Hry nerecenzujem často, ale keď to robím, tak férovo. Spočiatku som túto hru považoval za zbytočne komplikovanú (hlavne preto, že som nedokázal pochopiť niektoré zo základných mechanizmov, ktoré teraz považujem za zrejmé), ale teraz sa mi zdá dokonale komplikovaná. Hra je trochu pomalá, ale je oveľa lepšia ako väčšina moderných hier, ktoré idú príliš rýchlo. „Inteligencia“ nepriateľa je nad rámec všetkého, čo som kedy videl. Postavte blokádu, obchádzajú ju. Majú jeden slabší blok, zameriavajú sa naň. Mimo textu
Úžasná hra.
Nielenže je to zadarmo. Nielenže tam nie sú žiadne reklamy. Je to jedna z najlepších hier, aké som kedy hral. Je to super návykové a zábavné. Rád sa snažím prísť na to, ako nazbierať čo najviac zdrojov skôr, ako ma prevalcuje nepriateľ. Je tu trochu učenia, ale hra vás naučí všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste vyhrali. Najlepšie na tom, ak máte radi mobilnú verziu, mohla by sa vám páčiť aj verzia pre PC s jednoduchším ovládaním. Podporte prosím tvorcu. jeho webovú stránku nájdete na internete.
Úžasné! Môžem len požiadať o pridanie detektorov a iných vecí, aby sa všetko zautomatizovalo a mohli ste na nepriateľov nastražiť pasce... a tiež portály! Jednotky by sa mohli pohybovať „in'n'out“ zo stien. Čo mi pripomína... Jednotky by sa mali dať ovládať samostatne. Jedna jednotka môže hliadkovať, zatiaľ čo iná útočí. Hra je skvelá pre tých, ktorí majú radi tower defense hry a minecraft... ak to dáva zmysel. Keď spustím kanál na youtube, toto je jedna hra, ktorú si zahrám. 👍
Tour Conquête Stratégie ezp
fajn ale preferujem pc verziu... ovladanie je v tomto mizerne... PC verziu by som ohodnotil na 5 hviezdiciek a tuto... odporucam AK nemas pc alebo notebook ...ALE ak áno, stiahnite si to tam...
Bolo to v poriadku, dosť mätúce a zrútilo sa to tak, aby som pochopil, čo hrám. Pozitívom sú modifikácie
Návod je viac než priťažujúci a to, čo chcú, aby ste dosiahli, je prinajlepšom vágne. Som zaseknutý a nemôžem robiť nič iné, aj keď som pripojil dopravníky k jadru a všetko funguje. Má potenciál, ale spôsob, akým hru učíte, je priam retardovaný.
Ako nové veci, ale zdá sa mi to komplikované a pieskovisko bohužiaľ nedáva vežičky a tak nekonečnú muníciu, čo by bolo pekné
Väčšinou je to naozaj dobrá hra s niekoľkými problémami, ale nemôžem otvoriť priečinok s modmi a vždy, keď importujem mod, po opätovnom načítaní zmizne, ale ak sa ju pokúsim importovať znova, zobrazí sa, že mod už existuje.
Na prvý pohľad to vyzerá naozaj super. Ale pokyny sú nejasné a je ťažké niečo urobiť. Nedokázal som sa dostať ani na prvý level.
Mindustry Акционе vve
Mindustry Akčné xucq
Milujem hru, je to naozaj zábava, niekedy je to boj, ale okrem toho je to naozaj skvelá hra! hoci urobiť mapu by bolo fajn
Skvelá hra, hrozné ovládanie. UI/UX si vyžaduje veľa práce. Nakoniec je to frustrujúce len skúšať, aby veci fungovali tak, ako chcete. Samotná hra vyzerá super zábavne, bohužiaľ sa to nikdy nedozviem kvôli bariére používateľského rozhrania
Milujem túto hru tak veľmi. Naozaj milujem kombináciu automatizácie a obrany veže. Je tu však len jeden problém.Prosím, prečítajte si toto, ak ste to pochopili, ale hral som hru na svojej počítačovej verzii a uloženú hru som si uložil do svojho mobilného portu. Výmena za ten, ktorý som používal. Teraz však už hru nemôžem spustiť, pretože sa snaží nájsť stav uloženia. Už som z neho vymazal všetky údaje a dokonca som ho odinštaloval a všetko, ale zdá sa, že to nie je kocky.
Mindustry Aksyon ukem
nová verzia je trochu na hovno, pretože je ťažšia ako kedykoľvek predtým a je dosť ťažké poraziť niektoré nepriateľské základne, ak to pokazíte, keď ste už raz odsúdení na zánik
Myslím, že návod sa pokazil, pretože som urobil presne to, o čo ma žiadal, a nedovolil mi prejsť na ďalší krok. Pokazený tutoriál.
Vďaka novej aktualizácii je to zábavnejšie, ale mal som problém, keď som získal nové vysoké skóre, prinútil som sa ukončiť úroveň a stratil som pokrok. Inak táto hra je skvelá!
Zistil som, že do tejto hry vkladám hodiny, pretože som stratil pojem o čase. Toto je zďaleka jedna z najlepších hier zadarmo, aké som kedy hral. Hru môžete hrať rôznymi spôsobmi. Teším sa na to, čo príde ďalej!