Post by legesslinbuckdot on Mar 14, 2022 20:48:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Time at Portia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Time at Portia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mince generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ My Time at Portia 2022 version ▞▞▞
Celková hratelnost byla vynikající, byla poutavá a odpočinková zároveň, jen jsem náhodou narazil na problém s inspekční minihrou v obchodní guildě, pokaždé, když vstoupíte do obchodní guildy, hra zamrzne a vynutí si hru zavřít nebo restartovat telefon úplně. Doufám, že vývojáři tento problém vyřeší.
Vývojáři, opravdu miluji tuto hru, miluji úžasné dějové linie, poutavou hratelnost a krásnou grafiku. Ale opravdu doufám, že jste to trochu více optimalizovali pro bramborový android, jako je ten můj, protože ten můj neustále padal pokaždé po 2-3 minutách, co jsem hrál.. Bylo to opravdu frustrující!
My Time at Portia Симулятори pgpc
Našel jsem tento skrytý klenot, který jsem posledních pár let hledal. Příběhová linie je pohlcující a uživatelsky přívětivá, Dokážou držet krok se zájmem hráčů, i když není k dispozici multiplayer, Vkládám své naděje do verze Sandrock, která vyjde pro mobily 🙏 Udělejte prosím sandrock kompatibilní pro mobily a multiplayer. Počkám si na to a budu nadále podporovat Portii 💖
Koupil jsem si to minulý týden a už jsem to hrál asi 20 hodin a stále hodně obsahu. Naprostá perla. Stardew valley a tato hra jsou nejlepší pro Android. Nelze to dostatečně doporučit. To znamená, že tato hra potřebuje spoustu optimalizačních aktualizací. Na mém Oneplus 7 často zaostává a někdy se zařízení zahřívají. Celkově stojí za ty peníze (i za plnou cenu)
Moje jediná stížnost je, že neexistuje podpora ovladače. Alespoň pro můj ovladač kishi. Je opravdu těžké hrát takovou hru s ovládáním na obrazovce po delší dobu. Mám docela velké ruce. Po 20 minutách mě začaly chytat křeče. Právě jsem si ho koupil pro svůj switch lite na stránce Nintendo. Tím by se měl problém vyřešit.
Slušný port, dostatečně zajímavý na to, aby vás udržel na 10–20 hodin, ale stěží budete mít zájem pokračovat ve hře po tomto časovém úseku. O dokončení hry ani nemluvě. Po nějaké době se z této hry stal simulátor správy zdrojů, kde jste museli čekat směšně dlouho na vytvoření každého předmětu, jen abyste hru uměle prodloužili.
Zpočátku jsem váhal, zda si hru koupit, ale nelituji, že jsem to udělal, protože je to skvělá hra a je to dobrá přestávka od všech těch MMORPG, které jsem hrál, ale mým hlavním problémem teď je, že nemohu vstoupit do Abandoned Ruins #2, přestože jsem dokončil „ Už je úkol Most na jantarový ostrov. Edit: má to být 5★ už před pár týdny, ale protože jsem byl zaneprázdněn v práci a už jsem smazal svůj "odbušený" save, musím začít znovu, ale je dobré vidět, že vývojář je velmi aktivní Právě jsem to začal hrát, ale můj první dojem ze hry je působivý. Hraji na Samsung Galaxy Note 20 Ultra a zatím hra běží plynule. Nebýt mobilního hráče, byl jsem skeptický, jestli bych chtěl ovládání hry ve srovnání s herním ovladačem, a opět jsem velmi ohromen, jak snadné je ovládání. Jakmile budu hrát rozsáhleji, aktualizuji svou recenzi.
Nemohu odevzdat provize. Absolvoval jsem 2 provize a prakticky jsem lovil lidi, abych jim provize odevzdal, ale ani po rozhovoru s nimi neexistuje způsob, jak je odevzdat. Mám předměty v inventáři a nevím, jak je k osobě dostat, protože to nedává žádnou možnost jim je dát. EDIT: stalo se to proto, že jsem měl ještě dokončit hlavní úkol. Omlouvám se za to
Mám to v počítači a nedávno jsem si to koupil tady. Miluji na této hře všechno!
Jedna cena, IAP jsou omezeny na kosmetické skiny, neovlivňují hratelnost. Můžete snadno získat 50-100 hodin jedinečné hry. Stojí za cenu
Upraveno: Myslel jsem, že uložení na stejném mobilním zařízení nebude přeneseno uložení přepínače do mého mobilu. Zkontroluji, zda se to uložilo, a když hru zavřu, smaže se celá. Nemyslím si, že odchod na pozadí by měl být odpovědí, ale zdá se mi to jako jediná cesta.
Tu hru miluji, ale můžete prosím opravit tuto jednu chybu, pls. Dříve to bylo v pořádku, ale teď už nemůžu jít do ruin, protože se to stále zasekává na obrazovce načítání. Zkusil jsem začít nový den a vše stále stejné.
Tato hra se mi líbí, ale když vstoupím do Commercial Guild, zasekla se.
Hra je celkově skvělá, jeden problém, na který narážím, je konstrukční rozhraní A&G. Nemohu přesunout místo stavby stodoly a dalších budov
Skvělá hra se spoustou funkcí, zábavnými aktivitami, zajímavými příběhy a dlouhými hodinami hraní. Protože se jedná o offline hru, můžeme hrát svým vlastním tempem, jo! Ve výchozím nastavení se zaměřujeme na to, abychom se stali skvělými staviteli a provozovali naši dílnu, ale neomezuje vás to soustředit se na jiné věci, jako je stát se přáteli, sklizeň, rybaření, potápění v ruinách a mnoho dalších. Toto je jedna z nejlepších her pro Android, cena je tak levná ve srovnání s tím, co můžete získat. Díky vývojářům a vydavateli!
Velmi krásná hra pro jednoho hráče s otevřeným světem. Líbí se mi, jak je každý den vždy co dělat. Totálně závislý. Negativní komentáře si nevšímejte. Vyplatí se koupit.
Od poslední aktualizace můžeme konečně získat oblečení DLC. Avšak místo toho, aby se prodávalo v balení, každý jednotlivý outfit stojí 1 dolar za každý (celkem 26 dolarů!!!) Je nehorázné kupovat je samostatně, a i když bych pochopil cenovku možná 8 dolarů za oblečení celkem, to převyšuje celkový počet DLC nad náklady na hlavní hru. Přinejmenším směšné a mnohem víc než parní verze. Tento krok jde mimo mě, ale nevložím do nich ani korunu, dokud se nezmění ceny
♥️♥️♥️♥️♥️
Nepustí mě do starých ruin 2 bude pokračovat v načítání nonstop a nevstoupí
Je to zatím velmi pěkná hra, grafika je dobrá, plynulá zejména při 60 fps po aktualizaci.
Takže jsem vždycky chtěl hrát tuto hru na PC. Chcete-li najednou zjistit, že je to nejen mobilní, ale také 7,99 $? Skočil jsem po šanci a nyní mám skvělý herní zážitek. Se vším tím obsahem, který objevuji, nemohu předvídat, že mi v dohledné době dojdou věci, které ve hře dělat.
Zdravím vás
Stále chybí podpora ovladačů. Zatím to nelze plně doporučit. Na konzoli je to ale zábava. Dá pět hvězdiček, pokud a kdy budou ovladače podporovány i na mobilu.
Tato hra by mohla být tak dobrá, ale časy zpoždění, zamrzání a nucené zavírání jsou nesnesitelné. Zaplatil jsem za tuto hru a kvůli tomu ji opravdu nemůžu hrát. Je to opravdu frustrující.
Chci vrácení peněz
Ztratil jsem zájem, protože už mě tolik nebaví hry typu harvest moon, ale stále je to úžasné
I POTŘEBUJU ŠKOLNÝ MOD tato hra je taaak DOBRÁ Ale jo, naznačte, že žádný život tak snadno POSKYTUJTE NÁM MODS děkuji
Žádná podpora ovladače. Automaticky 1 hvězdička.
GAMEE Prizes: Real Cash Games パチンコ&麻雀、ほか dcq
Skvělá hra, stojí za každou korunu. Myslím, že je lepší, když Recovery Machine bere přímo z úložiště. dík
Úžasná hra, doufám, že v budoucí aktualizaci přidáte podporu ovladače
Moje uložená hra se nemůže znovu načíst. Prosím o pomoc.
Brilantní hra! Je to jako Stardew Valley, ale mnohem lepší! Už jsem se potopil za 30 hodin hraní a ve hře je stále co dělat. Nemohu říci nic jiného než "geniální".
Miluji tuto hru♥️♥️♥️ i když mám stále stejný problém. Už je to lepší, děkuji doufám, že čas na sandroku bude dostupný i v mobilu, už se ho nemůžu dočkat 😊😊😊
My Time at Portia Simulasi zvls
My Time at Portia ব্যাজ vxk
Tato hra musí být kompatibilní s ovladači. Je to obrovská hra a nedává smysl nepoužívat ovladače, když to umí všechny ostatní platformy. Opravit.